KCC2014

KCC Congres 2014: € 50,- korting voor GIA-leden

De 5e editie van het KCC Congres op 13 november a.s. geeft een overzicht van de trends en ontwikkelingen op het gebied van Klant Contact Centra binnen de overheid en woningcorporaties. Deze editie kijken we terug op de afgelopen 5 jaar en blikken we vooruit naar de toekomst van het KCC.

Keynote Sprekers
Dagvoorzitter - George Parker, Stand-Up Illusionist, Performer, Verander Specialist
Steven van Belleghem - Inspirator en Adviseur, B-Conversational, Professor, Vlerick Business School en Auteur
Dennis Gerits - Transitiemanager Jeugdhulp, Regio Zuid-Holland Zuid en Raadslid, Gemeente Spijkenisse
Mike Hoogveld - Veelgevraagd Spreker, Auteur en Onderzoeker op klantgerelateerde onderwerpen en Associate Partner, Holland Consulting Group

Aandacht voor de praktijk
Tijdens de diverse praktijkcases en interactieve workshops besteden we aandacht aan ervaringen van diverse (overheids)organisaties, waaronder de gemeenten Maastricht, Horst aan de Maas en Gouda, maar ook het Ministerie van Binnenlandse Zaken en woningcorporaties Accolade en Elkien.

Datum en locatie
Het KCC Congres vindt plaats op donderdag 13 november in Congrescentrum Figi te Zeist.

Voor wie is het KCC Congres interessant?
KCC-, content-, internet-, portal-, developmentmanagers, ICT- en informatiemanagers, projectleiders, webmasters, hoofden, managers, wethouders en adviseurs verantwoordelijk voor organisatie, dienstverlening, voorlichting, informatiebeleid, burgerzaken, publieke voorzieningen en e-overheid, algemeen en commercieel directeuren en adviseurs op het gebied van klant contact. Afkomstig uit de overheidssector, zoals gemeenten, provincies, het Rijk, waterschappen, politie, brandweer, ZBO's, belastingdienst of afkomstig uit woningcorporaties.

Inschrijven met € 50,- korting
Als lid/abonnee van GIA ontvangt u met de code ‘KCC14-KGIA’ een korting van € 50,- en betaalt u slechts € 245,- excl. BTW per persoon.* Elke 2e en 3e persoon neemt GRATIS deel!
*niet geldig voor profit organisaties, zij betalen € 495,- p.p.
Inschrijven en meer informatie via: www.kcc-congres.nl

Copyright © 2008 Genootschap van Informatie Architecten.