Congres De Zaakgerichte Overheid: € 100,- korting voor GIA-leden

Het congres De Zaakgerichte Overheid voorziet u van praktische handvatten en inspiratie om zaakgericht werken in de praktijk te brengen en de belangrijkste beleidsuitdagingen het hoofd te bieden. Dit jaar staat het thema: ‘Een route vol uitdaging, een wereld vol kansen’ centraal.

Dagvoorzitter en Keynote Sprekers:
- Kees Groeneveld - Senior Manager Externe Relaties, KINGgemeenten
- Lex van den Elsen - Manager Dealer Development, Louwman & Parqui (Toyota)
- Erwin Koenen - Algemeen Directeur / Gemeentesecretaris, Gemeente Werkendam
- Basile Lemaire - Bestuurskundige, Auteur en Spreker
- Tony Bosma - Trendwatcher en Futurist bij Extend Limits Aandacht voor de praktijk

Tijdens de diverse praktijkcases en interactieve workshops besteden we aandacht aan ervaringen en ‘lessons learned’ van diverse (overheids)organisaties, waaronder gemeenten Capelle aan den IJssel, Zutphen, Leiden, Westerveld, Asten en Alphen aan den Rijn. Voor specifieke vragen, tips en demonstraties kunt u terecht op de informatiemarkt.

Datum en locatie
Het congres De Zaakgerichte Overheid vindt plaats op donderdag 20 maart in Congrescentrum Figi te Zeist. Voor wie is het congres interessant? ICT- en informatiemanagers, project- en programmamanagers e-dienstverlening, hoofden, managers, wethouders en adviseurs verantwoordelijk voor zaakgericht werken, lean, informatiebeleid, DIV/DIM, publiekszaken, e-overheid, burgerzaken, organisatie, dienstverlening, bedrijfsvoering en document- en/of procesbeheer. Afkomstig uit de overheidssector, zoals gemeenten, provincies, het Rijk, waterschappen, politie, brandweer, ZBO’s en belastingdienst.

Inschrijven met € 100,- korting. Als lid van GIA ontvangt u met de code ‘KGIA-ZGO’ een korting van € 100,- en betaalt u slechts € 195,- excl. BTW per persoon.* Elke 2e en 3e persoon neemt GRATIS deel! *niet geldig voor profit organisaties, zij betalen € 495,- p.p.

Inschrijven en meer informatie via: www.dezaakgerichteoverheid.nl

Copyright © 2008 Genootschap van Informatie Architecten.