9-3-2017: Algemene Ledenvergadering

ALV 2017

Op deze ALV zal het GIA-bestuur een belangrijke wijziging voorstellen in het doelgroepenbeleid. GIA wil ook de vereniging gaan worden voor informatiemanagement professionals. Een apart document hiervoor zal tijdens deze ALV worden bespreken. De uitkomst daarvan kan gevolgen hebben van de statuten! Het voorstel zal u binnenkort via e-mail separaat worden toegezonden aan de leden.

Daarnaast willen wij deze avond uw input of voorstel ontvangen voor het geven van een presentatie binnen een GIA track op LAC2017.

Vanuit het GIA bestuur wordt de huidige penningmeester Jos Kuiper voorgedragen om de functie van Penningmeester voort te zetten.  Voor de details met betrekking van (her)verkiezing van bestuursleden verwijzen wij u naar de statuten van onze vereniging (te downloaden vanaf www.gia.nl).

Graag zien wij u op de volgende locatie:  Fletcher Hotel, Buizerdlaan 10, 3435 SB Nieuwegein.
Gezien het tijdstip biedt het GIA voor de aanwezigen diverse belegde broodjes aan.

De agenda en bijbehorende stukken downloaden. U dient hiervoor ingelogd te zijn. Wachtwoord vergeten?

Dit is met uitzondering van de Jaarrekening 2016en de Begroting 2017. Deze stukken worden fysiek aan u uitgereikt tijdens de ALV. Mocht u deze e-mail ontvangen en bent u geen lid meer van GIA in 2017, dan verzoeken wij u deze e-mail als niet verzonden te beschouwen. Schoning van onze e-mail database zal binnenkort wederom weer worden uitgevoerd.

Aansluitend aan de ALV om 20.00u volgt de presentatie van de reguliere GIA avond.

Event Properties

Datum evenement 09-03-2017 18:00
Event End Date 09-03-2017 20:00
Capaciteit Unlimited
Registered 4
Copyright © 2008 Genootschap van Informatie Architecten.