Het netwerk voor architecten in de digitale wereld;

- Maandelijks netwerkmoment met boeiende presentaties en aansluitende, gratis netwerkborrel

- Kennis delen en interactie met vakgenoten via deelname aan Center of Excellence.

- Fikse kortingen op toonaangevende congressen

- Op de hoogte blijven van trends in uw vakgebied.

Belangrijke doelstellingen:

- Kennis en ervaringen delen door interactie en netwerkvorming van leden te ondersteunen

- Ontwikkelen van het vakgebied en haar maatschappelijke acceptatie.

Wat is het GIA?

Het Genootschap voor Informatie Architecten (GIA) is de onafhankelijke beroepsvereniging van en voor architecten in de informatievoorziening en informatiemanagement professionals in Nederland.

Zelfstandig, onafhankelijk en niet-commercieel.

Deze vereniging is erop gericht om het beroep van de architect en informatiemanager te stimuleren en in te bedden in de samenleving. GIA is de plaats waar je contacten legt met vakgenoten èn die contacten ook onderhoudt. Je ontmoet vakgenoten op een open en laagdrempelige manier. Bij ons vergaar, toets en deel je professionele kennis, met waardering voor de verschillen en overeenkomsten tussen jou en andere leden. Hier kom je tot nieuwe inzichten en leer je van elkaar.

Wat doet het GIA?

Bij ons komen de leden op de eerste plaats. Een belangrijk deel van onze activiteiten ligt dan ook in het faciliteren van netwerkvorming en educatie voor architecten en informatiemanagers.

Kosteloos abonnement op een toonaangevend tijdschrift in uw vakgebied:
Momenteel Tijdschift IT Management (TITM) van uitgeverijg ICT Media (bekend van oa CIO magazine)

Onze leden zijn over het algemeen werkzaam als architect in een kleine, middelgrote en grote organisatie, als zelfstandig Architect, maar ook bij architectenbureaus, IT-leveranciers, opleiders, beleidsmakers en certificerende organisaties. Kortom als jij behoefte hebt aan een professioneel netwerk ter inspiratie, ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling binnen het vakgebied en een klankbord voor ontwikkelingen in de eigen praktijk is het GIA voor er voor jou. Ook geïnteresseerden in het vakgebied zijn welkom.
Copyright © 2008 Genootschap van Informatie Architecten.